Boissevain Fotografie

Van MLBfoto naar Boissevain Fotografie. Voor wie het niet had gehoord of nog geen sneak peek te zien had gekregen: met ingang van 10 juni zet ik met mijn bedrijf deze stap vooruit. De naamsverandering is een feit. De inschrijving bij de Kvk is bevestigd. De website is af incl. een ssl-certificaat. Het enige dat nog ontbreekt, is het naambordje naast de deur van de studio. Maar dat is onderweg;-)

Natuurlijk hoort daar een compleet nieuwe huisstijl bij. Een nieuwe logo, lettertype, visitekaartjes en een watermerk.

Ik ben ontzettend blij met het prachtige ontwerp dat grafisch ontwerper Annemiek van de Pol van Pol Ontwerpt voor me heeft gemaakt. Toen Annemiek me het eerste ontwerp liet zien, was ik zelfs ontroerd. Zo mooi vind ik het. Het lettertype van ‘Boissevain’ en de ‘B’ van het watermerk heeft Annemiek uniek ontworpen. Het is dus geen bestaand lettertype. Cool hè!

Verandert daarmee mijn stijl van fotograferen? Nee, zeker niet, het is juist andersom. Mijn nieuwe huisstijl past nu precies bij mijn stijl van fotograferen. Van MLBfoto naar Boissevain Fotografie is de kers op de taart van mijn werk.

Neem een kijkje op mijn website en blader eens door mijn portfolio. Heb je vragen hebt of een afspraak wilt maken? Neem dan vooral contact met me op.