Volgens de traditie wordt het laatste weekend van september De Verbeelding gehouden en ik doe natuurlijk weer mee. Dus kom kunst kijken tijdens De Verbeelding. Dit keer mag ik aan de Nieuwkoopseweg 31b in Nootdorp exposeren. Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken!

Voor dit jaar heb ik weer iets heel anders gefotografeerd dan de portretten die je van me gewend bent: stillevens. In de uitnodiging hieronder licht ik vast een tipje van de sluier op. Wil je de foto’s helemaal zien, kom dan gezellig langs.

Kom kunst kijken tijdens De Verbeelding

Dit keer is het mijn vierde keer dat ik meedoe aan De Verbeelding en ik heb er ontzettend veel zin in. De locatie is de hobby-kas van de familie Van de Sande en ik exposeer samen met schilder Cisca Duindam en tekenaar Jan van der Sman. Uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat dit de gezelligste locatie van de kunstroute is;-)

Alle informatie over de kunstroute vind je op de website van De Verbeelding.