Op 26 september hebben we Open Huis bij Sector V. “Hee, had je dan niet De Verbeelding?”, hoor ik je denken. Dat klopt, maar dat is afgelast. In hetzelfde weekend is ook Open Huis in Sector V dus ik ben blij dat ik dan kan exposeren. Ik had nl. voor De Verbeelding een serie portretten gemaakt van mensen die ik tijdens de lockdown niet kon zien: ouders, teamgenoten, boekenclub-vriendinnen etc. Gelukkig mogen we weer bij elkaar op bezoek en mogen we weer sporten dus zie ik iedereen weer.

Met mijn studio zit ik inmiddels al ruim 3 jaar in Sector V en het bevalt me prima. In dit bedrijfsverzamelgebouw zit een mooie mix van creatieve ondernemers, gezondheidszorg, ict en start-ups. Een fijn gemengd gezelschap en met een café bij de ingang voor koffie en lekkere lunches is het een ideale werkplek.

Het Open Huis is op 26 september van 12.30 – 15.00 uur. Je kunt een keur van bedrijven bezoeken, mini-workshops of -coachsessies volgen. Het café is open voor een gezellig hapje en drankje. Uiteraard zijn de looproutes corona-proof! Je vindt alle info op de website van Sector V.

Wil je langskomen maar kun je niet op de 26e? Bel, app of mail me en we maken een afspraak zodat je toch de portretfoto’s kan bekijken.

Sector V vind je aan de Vlietweg 14/15, 2266 KA Leidschendam

Open Huis bij Sector V