We kennen elkaar al best lang dus toen ik de kans kreeg voor een fotoshoot met Annemiek in het Bacinol in Delft, zei ik geen nee. Annemiek van Pol Ontwerpt is grafisch ontwerper en ze maakt echt mooie dingen. Ze heeft ook mijn huisstijl ontworpen en ik ben er ontzettend blij mee! Haar ontwerpen geven jouw bedrijf een unieke en herkenbare visuele identiteit. Wanneer je met Annemiek in zee gaat, heb je een grafisch ontwerper gekozen die heel goed aanvoelt wat bij jou past, met je meedenkt en je een hoop zorgen op het gebied van drukwerk uit handen neemt.

Annemiek werkt in het Bacinol in Delft. Dit prachtige pand, waar ooit een glas-in-lood fabriek in zat, ligt mooi aan de Kolk tegen het centrum van Delft aan. We hebben binnen een paar mooie hoekjes uitgezocht om Annemiek te fotograferen. De laatste foto hebben we gemaakt in Huszàr, het café dat ook in het pand zit.

Werk jij ook op een bijzondere locatie of ken je een mooi pand waar je wel gefotografeerd wilt worden? Stuur me een berichtje of een mailtje, dan spreken we af voor een fotoshoot of ik geef je meer informatie. Tot gauw!