Hoera, eindelijk weer Verbeelding! Dit jaar gaat het er toch echt van komen: De Verbeelding. In het weekend van 25 en 26 september is op tal van locaties het werk te zijn van zo’n zeventig kunstenaars. En ik ben erbij!

Vorig jaar heb ik na de eerste lockdown portretfoto’s gemaakt van mensen die ik normaal gesproken vaak zie, en wat toen ineens niet meer kon: familie, collega’s, teamgenoten, boekenclubvriendinnen etc. We kunnen het ons nu bijna niet meer voorstellen dat we anderhalf jaar geleden bijna van de een op de andere dag thuis zaten en bijna niemand meer zagen. Daarom wilde ik laten zien hoeveel mensen je normaal gesproken ziet.

Kom je ook kijken? Ik exposeer met nog twee kunstenaars. Dus behalve portretfoto’s kun je ook schilderijen en papierreliëfs bekijken. Je vindt me op 25 en 26 september in de kerk in Delfgauw aan de Zuideindseweg 7. De hele kunstroute vind je op de website van De Verbeelding.

De Verbeelding 2021